NL
Inloggen
Werkt voor jou!

Accres, voor alle vacatures in de regio

Lees meer

 

Nieuw item
Mijn nieuwe item
Nieuw item
Mijn nieuwe item

Wie wij zijn

Accres is sinds 1986 actief op de arbeidsmarkt en heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld van uitzendorganisatie tot een professionele personele dienstverlener met kantoren in Deurne en Someren. Of het nu gaat om tijdelijke of vaste banen, Accres kan u van dienst zijn. Succesvolle bemiddeling is afhankelijk van veel factoren en is bij Accres vooral gebaseerd op 'kwaliteit' en 'betrouwbaarheid'. Deze aspecten, gekoppeld aan een persoonlijke aanpak, hebben geleid tot een onderscheidende manier van personele dienstverlening.

Deze website geeft in het kort een beeld van onze organisatie en de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Het is echter goed mogelijk dat u nadere informatie wilt ontvangen over wat Accres concreet voor ├║ kan betekenen. Laat het ons weten via info@Accresbv.nl. Uiteraard kunt u ons ook tijdens kantooruren bereiken onder tel. 0493-319900 (Kantoor Deurne) of 0493-496002 (Kantoor Someren).

Benieuwd naar de medewerkers van Accres? Klik dan op Ons team.

Vacatures
Vertrouwelijk
inSomeren
Vertrouwelijk
inDeurne
Vertrouwelijk
inSomeren
Alle vacatures
Laatste vacatures per mail ontvangen?

Wil je de laatste vacatures per mail ontvangen? Maak dan nu je persoonlijke Job Search Agent aan!

Maak job search agent aan

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je per e-mail op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen binnen Accres en daarnaast ook jouw vakgebied? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden

Contact
Accres Deurne
Molenstraat 50
5751 LE Deurne
0493-319900
info@accresbv.nl

Accres Someren
Laan ten Roode 2b
5711 GC Someren
0493-496002
info@accresbv.nl  
© Copyright 2017 Accres Uitzendorganisatie B.V., All rights reserved.
Accres Uitzendorganisatie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.