NL
Inloggen
Werkt voor jou!

Accres, voor alle vacatures in de regio

Lees meer

 

Nieuw item
Mijn nieuwe item
Nieuw item
Mijn nieuwe item

Uitzenden

Tijdbesparing; kostenbesparing; maximale flexibiliteit; geen arbeidsrechtelijke risico’s; financiële zekerheid

Samen met u wordt een functieprofiel opgesteld, waarna Accres voor u op zoek gaat naar geschikte kandidaten. Deze kandidaten zullen aan u worden voorgelegd, zodat u zelf kunt bepalen of de geselecteerde kandidaten in eerste aanleg voldoen aan uw verwachtingen.

Na een eventueel sollicitatiegesprek besluit u of u met een van de kandidaten in zee wilt gaan. Accres blijft continu voor u op zoek naar kandidaten, totdat de juiste medewerker gevonden is.

U blijft daarbij zelf te allen tijde de gezagsverhouding behouden. De bijbehorende administratieve verwerking wordt geheel door Accres uitgevoerd. Slechts de feitelijk gewerkte uren worden gedeclareerd en gefactureerd. Niet-productieve uren (vakantie, ziekte en soms opleiding) worden niet aan u doorberekend.
Bij ziekte en arbeidsongeschiktheid van de medewerker neemt Accres de risico’s voor haar rekening.

Na de vooraf overeengekomen inleentermijn kun u uiteraard besluiten om betreffende medewerker een rechtstreeks dienstverband aan te bieden; kosteloos!

U kunt een medewerker maar liefst gedurende 5,5 jaar inlenen… en vaak zelfs langer!

“Om aan personeel te komen moeten wij geregeld in diverse media adverteren. Dat kost veel tijd en geld. De werving laten wij liever uitvoeren door Accres.” Citaat Bedrijfsleider, productiebedrijf
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je per e-mail op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen binnen Accres en daarnaast ook jouw vakgebied? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden

Contact
Accres Deurne
Molenstraat 50
5751 LE Deurne
0493-319900
info@accresbv.nl

Accres Someren
Laan ten Roode 2b
5711 GC Someren
0493-496002
info@accresbv.nl  
© Copyright 2017 Accres Uitzendorganisatie B.V., All rights reserved.
Accres Uitzendorganisatie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.