NL
Inloggen
Werkt voor jou!

Accres, voor alle vacatures in de regio

Lees meer

 

Nieuw item
Mijn nieuwe item
Nieuw item
Mijn nieuwe item

Payrolling

Payrolling: reduceert uw personeelsadministratie tot één factuur

Als werkgever zorgt u zelf voor de werving en selectie van uw werknemers. Vervolgens parkeert u alle verantwoordelijkheden omtrent het in dienst hebben van personeel bij ons. Arbeidsrechtelijke risico's zijn evenzeer voor rekening van Accres. Daardoor loopt u bijvoorbeeld in geval van ontslagprocedures of ziekte van betrokken werknemers geen enkel financieel risico. Wij betalen de salarissen, doen de werkgeversafdrachten, verzorgen de pensioenopbouw, dragen zorg voor de ongevallen- en aansprakelijkheidsverzekering en reduceren uw personeelsadministratie tot één factuur.

Door uw werknemers bij ons op de payroll te plaatsen, vermindert u niet alleen uw werkgeversrisico’s, maar bespaart u door de administratieve lastenverlichting dus ook nog eens veel tijd. U kunt zich daardoor weer volledig op uw core-business richten. Door met flexibele payrollcontracten te werken, bent u bovendien beter dan ooit in staat in te spelen op pieken en dalen in de markt.

Wanneer u personeel in dienst heeft met een contract voor bepaalde tijd, kunt u die medewerkers bij ons op de payroll plaatsen. De werknemer behoudt daarbij zijn/haar opgebouwde rechten.
Het principe is daarbij geheel gebaseerd op efficiency, waardoor het kostenvoordeel voor u zeer interessant zal zijn.

De inleentermijn bepaalt u zelf. Deze kan bij tijdelijke overeenkomsten oplopen tot 5,5 jaar; eventuele verlenging is mogelijk. Ook zijn er mogelijkheden om overeenkomsten voor onbepaalde tijd aan te gaan.
In het kort:

  • Verloning van medewerkers 
  • Contract- en loonadministratie 
  • Doorbetaling bij ziekte 
  • Één aanspreekpunt voor vragen vanuit u en uw medewerkers 
  • Een scherp all-in tarief
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je per e-mail op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen binnen Accres en daarnaast ook jouw vakgebied? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden

Contact
Accres Deurne
Molenstraat 50
5751 LE Deurne
0493-319900
info@accresbv.nl

Accres Someren
Laan ten Roode 2b
5711 GC Someren
0493-496002
info@accresbv.nl  
© Copyright 2017 Accres Uitzendorganisatie B.V., All rights reserved.
Accres Uitzendorganisatie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.