NL
Inloggen
Werkt voor jou!

Accres, voor alle vacatures in de regio

Lees meer

 

Nieuw item
Mijn nieuwe item
Nieuw item
Mijn nieuwe item

Detachering

Zekerheid in personele bezetting; geen arbeidsrechtelijke risico’s; tijdbesparing; beperkte kostenbesparing; financiële zekerheid

Indien u meer zekerheid wenst te creëren in uw personele bezetting, maar tegelijkertijd uw organisatie niet te zwaar wenst te belasten en daarbij arbeidsrechtelijke risico’s wilt vermijden, kan detachering uitkomst bieden. Daarbij kunt u denken aan de personele invulling van een project of andersoortige opdracht, waarbij tijdelijke doch stabiele bezetting gewenst is.

Het werving en selectietraject zal niet of nauwelijks afwijken van de eerder beschreven wervingsprocedures. De feitelijk geselecteerde medewerker zal op de loonlijst van Accres geplaatst worden. De gezagsverhouding ligt bij u.

De feitelijke inleentermijn (voor een bepaalde periode of de duur van een specifieke opdracht, project) wordt wel vooraf tussen u, de medewerker en Accres (schriftelijk) overeengekomen.

Tevens worden er nadere afspraken gemaakt omtrent de invulling van de loondoorbetalingverplichting (o.a. bij onvoorziene opdrachtbeëindiging).

Gedurende de looptijd van deze overeenkomst is tussentijdse opzegging niet mogelijk. Dit geldt overigens ook voor de geworven medewerker. U creëert evenwel meer zekerheid in uw personele bezetting.

Binnen detachering zijn er diverse varianten mogelijk die enige ‘fine-tuning’ vereisen. Onze stafmedewerkers informeren u graag over de verdere mogelijkheden.


“Detachering voorziet in onze behoefte aan goed gekwalificeerd personeel, waarbij de binding tussen betrokken partijen verder toeneemt en het verloop onder onze flexkrachten afneemt. Zo zijn wij blijvend in staat adequaat te reageren op snel wisselende marktomstandigheden.” Citaat Directeur bouwonderneming
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je per e-mail op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen binnen Accres en daarnaast ook jouw vakgebied? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden

Contact
Accres Deurne
Molenstraat 50
5751 LE Deurne
0493-319900
info@accresbv.nl

Accres Someren
Laan ten Roode 2b
5711 GC Someren
0493-496002
info@accresbv.nl  
© Copyright 2017 Accres Uitzendorganisatie B.V., All rights reserved.
Accres Uitzendorganisatie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.