NL
Inloggen
Werkt voor jou!

Accres, voor alle vacatures in de regio

Lees meer

 

Nieuw item
Mijn nieuwe item
Nieuw item
Mijn nieuwe item

Werving en selectie

Zekerheid; tijdbesparing; geringe kosten; direct dienstverband

De arbeidsmarkt verandert snel. U heeft juist nu de beste mensen nodig om uw plannen te realiseren en adequaat in te kunnen spelen op veranderingen in uw eigen markt.
Met Werving en Selectie speelt Accres in op de vraag naar vakkundige medewerkers, waarbij een flexibele contractvorm niet of minder geschikt is.

Het complete werving en selectietraject wordt met u opgesteld en zal door uw Accres flexconsultant worden uitgevoerd.

Uiteindelijk resulteert dit traject in een rechtstreekse arbeidsverhouding die u met de geselecteerde kandidaat aan kunt gaan.

Accres hanteert het principe van ‘no cure, no pay’: Indien de procedure heeft geleid tot indiensttreding van de uiteindelijke kandidaat binnen uw onderneming, zal door Accres een vergoeding in rekening worden gebracht.

Werving en Selectie wordt ‘in den lande’ nog veelal toegepast bij de invulling van vacatures op HBO-niveau en hoger.

Accres heeft daarnaast ook een W&S-traject voor het MKB ontwikkeld wat prima toepasbaar is op functies met een MBO of LBO karakter, dan wel voor de invulling van functies waaraan zeer specifieke eisen worden gesteld.


“Recent zochten wij een ervaren Inkoper. Deze jongens zijn niet een-twee-drie op de arbeidsmarkt te vinden. Daarbij stelt men doorgaans hoge eisen, alvorens de overstap te maken. Toch kon Accres uiteindelijk de juiste kandidaat aandragen. Met het toegepaste werving en selectietraject hebben we de wervingscapaciteit van Accres ten volle benut, terwijl de geselecteerde kandidaat direct bij ons in dienst is getreden. En dat tegen een acceptabele vergoeding.” Citaat Manager HR
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je per e-mail op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen binnen Accres en daarnaast ook jouw vakgebied? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden

Contact
Accres Deurne
Molenstraat 50
5751 LE Deurne
0493-319900
info@accresbv.nl

Accres Someren
Laan ten Roode 2b
5711 GC Someren
0493-496002
info@accresbv.nl  
© Copyright 2017 Accres Uitzendorganisatie B.V., All rights reserved.
Accres Uitzendorganisatie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.