NL
Inloggen
Werkt voor jou!

Accres, voor alle vacatures in de regio

Lees meer

 

Nieuw item
Mijn nieuwe item
Nieuw item
Mijn nieuwe item

HRM Advies

HRM ADVIES: Personeel is onmisbaar en verdient de nodige aandacht

Een effectief HR-beleid draagt zeker bij aan het succes van uw onderneming of organisatie. Het zijn tenslotte uw werknemers die voor een groot deel bepalen of de strategische doelstellingen al dan niet gehaald worden. Door het betrekken van uw flexconsultant versterkt u uw HR-processen binnen uw onderneming.

Werving en selectie, het uitzoeken van de meest geschikte dienstverbanden, het opstellen van de juiste arbeidsvoorwaarden en de aanmelding van uw personeel bij de diverse instanties kosten u als werkgever veel tijd en energie. Denk daarnaast ook aan de begeleiding van uw medewerkers in geval van ziekte en arbeidsongeschiktheid, scholingsgesprekken en loopbaanbegeleiding. De kennis van uw flexconsultant binnen Accres biedt uitkomst.

U kunt bij ons terecht voor extra operationele ondersteuning in de volle breedte, of voor professioneel advies op een specifiek terrein. Ook bij complexe vraagstukken van bijvoorbeeld juridische aard, staan onze flexconsultants u met deskundig advies terzijde.
Aanmelden nieuwsbrief

Wil je per e-mail op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen binnen Accres en daarnaast ook jouw vakgebied? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden

Contact
Accres Deurne
Molenstraat 50
5751 LE Deurne
0493-319900
info@accresbv.nl

Accres Someren
Laan ten Roode 2b
5711 GC Someren
0493-496002
info@accresbv.nl  
© Copyright 2017 Accres Uitzendorganisatie B.V., All rights reserved.
Accres Uitzendorganisatie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.