NL
Inloggen
Werkt voor jou!

Accres, voor alle vacatures in de regio

Lees meer

 

Nieuw item
Mijn nieuwe item
Nieuw item
Mijn nieuwe item

Replacement

Efficiënt, levert bijdrage aan werkgeversverplichtingen, no cure no pay

Het herplaatsingstraject kan toegepast worden in de volgende situaties:

  • Bij boventalligheid onder uw vaste personeel
  • Bij (dreigende) uitval van uw medewerker(s) uit het arbeidsproces

Met de recente wijzigingen in de sociale zekerheid worden ondernemingen in toenemende mate geconfronteerd met wettelijke verplichtingen. Wij verwijzen hierbij onder andere naar de invoering van de wet WIA en de daaraan gekoppelde verscherpte werkgeversverplichtingen.

Replacement kan toegepast worden zodra vaststaat dat uw medewerker niet binnen uw eigen organisatie herplaatst kan worden.
Uiteindelijk doel is de medewerker te herplaatsen in een passende functie buiten uw organisatie. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het omvangrijke Accres-netwerk, waarbij de slagingskans van uw herplaatsingsinspanningen toeneemt.

Onder passende functie wordt verstaan: Een functie die qua aard, niveau en omvang aansluit op de opleiding, kennis en werkervaring van de medewerker.

Het principe van ‘no cure, no pay’ is van toepassing: Nadat de replacement-procedure heeft geleid tot indiensttreding van de medewerker buiten uw onderneming, zal door Accres een vergoeding in rekening worden gebracht. Deze vergoeding wordt uiteraard voorafgaand aan het traject met u overeengekomen.

“De rol van uitzendorganisaties bij de instroom van nieuwe medewerkers is alom bekend; dat zij een belangrijke bijdrage kunnen leveren bij de uitstroom van medewerkers, zoals bij herplaatsingsinspanningen (Wet Verbetering Poortwachter) is veel minder bekend.” Citaat Manager, bankbedrijf

Aanmelden nieuwsbrief

Wil je per e-mail op de hoogte gehouden worden van alle ontwikkelingen binnen Accres en daarnaast ook jouw vakgebied? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

Aanmelden

Contact
Accres Deurne
Molenstraat 50
5751 LE Deurne
0493-319900
info@accresbv.nl

Accres Someren
Laan ten Roode 2b
5711 GC Someren
0493-496002
info@accresbv.nl  
© Copyright 2017 Accres Uitzendorganisatie B.V., All rights reserved.
Accres Uitzendorganisatie B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.