• Home
  • Blog 
  • Maatregelen omtrent het Coronavirus

Maatregelen omtrent het Coronavirus

De impact van het corona-virus is enorm. We doen er alles aan om daar waar mogelijk ons steentje bij te dragen om de impact zoveel mogelijk te beperken. We begrijpen ook dat je vragen kunt hebben en deze beantwoorden we dan ook graag. Hiervoor verwijzen wij je graag naar jouw vaste contactpersoon of via jouw vestiging in Deurne of Someren zodat je het juiste antwoord krijgt op je vraag.

Bereikbaarheid Accres
Om de gezondheid van onze collega’s, klanten en kandidaten te waarborgen volgen wij de dagelijkse updates vanuit het RIVM. Alle contactmomenten vinden voornamelijk en bij voorkeur plaats via mail of telefoon. Onze vestigingen zijn wel bereikbaar maar vragen je om waar mogelijk telefonisch of via mail contact op te nemen. Daar waar nodig maken we een afspraak om op kantoor langs te komen.

Vragen ten aanzien van je eigen gezondheid of je contract?
Heb je vragen ten aanzien van je eigen gezondheid of jouw contract neem dan contact op met je vaste contactpersoon. Zij zullen bekijken of ze jouw vraag kunnen beantwoorden of je doorverwijzen naar de juiste persoon binnen onze organisatie. Let op: ziekmelden mag alleen als je echt ziek bent. Als je om andere redenen niet kan of mag werken, neem dan contact op met je contactpersoon.

Vragen ten aanzien van het werk bij je opdrachtgever?
Voor jou gelden de maatregelen van het bedrijf waar je op dit moment werkt. Meestal zijn de maatregelen van je opdrachtgever in lijn met die van het RIVM en de overheid. Heb je klachten van neusverkoudheid of hoesten, keelpijn of koorts? Dan is het advies om thuis te blijven. Overleg dat met je opdrachtgever en meld dat dan ook bij ons. Samen met jou en je opdrachtgever bepalen we dan zo snel mogelijk wat we het beste kunnen doen.

Heb je nog andere vragen?
We denken met je mee. Neem gerust contact op met je contactpersoon. En krijg je ons telefonisch niet te pakken? Stuur dan een e-mail. Het kan iets langer duren dan normaal voordat je antwoord krijgt, maar we doen ons uiterste best om je vraag zo snel mogelijk te antwoorden.

Actuele informatie
Voor alle actuele informatie omtrent de maatregelen vanuit de overheid en het RIVM verwijzen wij je graag naar https://www.rivm.nl/nieuws/actuele-informatie-over-coronavirus. Ook wij volgen dagelijks deze richtlijnen en passen indien noodzakelijk onze businessvoering hierop aan.

NIET DE VACATURE KUNNEN VINDEN DIE JE ZOEKT?

Schrijf je in en wij zoeken graag met je mee.