• Home
  • Blog 
  • Bij Accres vertellen ze geen mooie verhaaltjes

Bij Accres vertellen ze geen mooie verhaaltjes

 'Samen op zoek naar baan die bij me past’

Tim Roxs, 18 jaar, stapte vijf maanden geleden eigenlijk zonder verwachtingen binnen bij Accres in Deurne. De jonge Helmonder was op zoek naar een stageplek en dit had tot nu toe nog niks opgeleverd. Flexconsultant Ron van Santvoort zag potentieel in Tim en regelde binnen een week een geschikte stage.

“Accres heeft een heel groot netwerk in de regio en Ron heeft net zolang gezocht totdat hij iets geschikt voor me had gevonden”, klinkt Tim tevreden. “Ik heb eerst op het Jan van Brabant College in Helmond mijn vmbo-t-diploma behaald en volg nu een opleiding bij het ROC ter AA in Mierlo en een BBL-traject via Accres4Talent. Vier dagen werken en één dag naar school. Wat mij betreft een ideale combinatie. Via Accres kon ik stage lopen bij een interieurbouwer. Hartstikke leerzaam en leuke collega’s.”

Toch merkte Tim uiteindelijk dat het werk hem minder lag. Hij stapte naar zijn chef en meldde het aan Ron. “Die vond het geen enkel probleem en ging meteen op zoek naar een andere functie. Bovendien wil ik mijn diploma halen, dus ook met school moeten duidelijke afspraken worden gemaakt. Ik heb er alle vertrouwen in dat het lukt. Bij Accres vertellen ze geen mooie verhaaltjes, maar geven ze je écht het idee dat ze je zo goed mogelijk willen helpen.”

Happy

Tim kan Accres dan ook alleen maar aanbevelen. “Ze zijn eerlijk en maken waar wat ze beloven. Ik heb aangegeven dat ik graag in de bouw wil werken. Dat is natuurlijk nogal breed, maar Ron weet wat ik wil en wat bij me past. Ik ben ervan overtuigd dat hij een geschikte baan voor me vindt, waarin ik me happy voel en die ik meerdere jaren kan uitoefenen. Minstens één keer in de week hebben we contact. Hierdoor houden ze me scherp en ik kan met mijn vragen bij hen terecht.”

Meer weten over Accres4Talent? Download de brochure of neem gerust contact met ons op, wij staan je graag te woord. 

Download

NIET DE VACATURE KUNNEN VINDEN DIE JE ZOEKT?

Schrijf je in en wij zoeken graag met je mee.