Vind jouw baan bij Accres

Recente vacatures

Medewerker Freeswagen

De Medewerker Freeswagen is bezig met het besturen van een freesrobot, welke het rioolnetwerk van buiten uit reinigt en alle obstakels weg freest. Samen met je collega ga je naar diverse locaties om onderhoud te plegen aan het rioolnetwerk.

Projectleider / Werkvoorbereider

Binnen deze functie van Projectleider / Bedrijfsleider ben je eindverantwoordelijk voor de gehele bedrijfsvoering en geef jij leiding aan het personeel binnen een allround bouwbedrijf.

Assistent onderhoudsmonteur

Als werkplaatsmonteur ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van laswerkzaamheden, het uitvoeren van reparaties en onderhoudswerkzaamheden aan gereedschap en machines op de werkplaats.

Systeembeheerder Buitendienst

Voor een bedrijf wat werkzaam is binnen de ICT-sector zoeken wij een Systeembeheerder Buitendienst. Je ondersteunt de diverse opdrachtgevers met je technische kennis, verhelpt storingen en bent verantwoordelijk voor het soft- en hardware matige beheer op locatie bij de klant.

Accres is je betrouwbare partner voor het vinden van tijdelijk of vast werk! Onze aanpak kenmerkt zich door onze persoonlijke interesse en jarenlange ervaring.

- Solliciteer nu!

NIET DE VACATURE KUNNEN VINDEN DIE JE ZOEKT?

Schrijf je in en wij zoeken graag met je mee.