• Home
  • Opdrachtgevers

Opdrachtgevers

Zoek je als ondernemer een bedrijf dat met je meedenkt om goede medewerkers voor je te vinden? 

Opdrachtgevers zoeken naar een stabiele personele bezetting met voldoende wendbaarheid.
Wij spelen met onze dienstverlening hierop in en dat maakt ons onderscheidend ten opzichte van anderen: De arbeidsbezetting wordt door Accres als het ware gecoördineerd.

Veel medewerkers komen na verloop van tijd bij Accres in vaste dienst waardoor inkomenszekerheid gegarandeerd wordt. Wij kunnen dit bieden omdat we over een zeer uitgebreid netwerk aan opdrachtgevers beschikken waaruit uiteraard weer een breed aanbod aan vacatures ontstaat.

Daarnaast investeren we graag mee in verbetering van kennis en vaardigheden van de medewerkers. Dit houdt medewerkers wendbaar. In combinatie met de opdrachtgever investeren wij graag in scholing en individuele ontwikkeling.

Onze missie is dat wij zowel opdrachtgevers kunnen voorzien van goede medewerkers voor hoe lang dat men dat ook wenst. Deze wensen worden vertaald in maatwerkovereenkomsten waarin tariefafspraken, voorwaarden en duur van de overeenkomst op elkaar worden afgestemd.

Binnen dat kader zorgen wij ervoor dat de belangen van onze medewerkers zo optimaal mogelijk behartigd worden. Passende overeenkomsten (flexibel of vast), goede arbeidsvoorwaarden gebaseerd op de beloning van de opdrachtgever en volop mogelijkheden tot verdere ontwikkeling van kennis en vaardigheden.

NIET DE VACATURE KUNNEN VINDEN DIE JE ZOEKT?

Schrijf je in en wij zoeken graag met je mee.