Diensten

De dienstverlening van Accres HR solutions is onderverdeeld in de volgende activiteiten:

Uitzenden vormt de kern van onze dienstverlening. We helpen jou en je bedrijf om je flexibele behoefte aan personeel in te vullen. We werven kandidaten die passen bij je bedrijf en de functie en verzorgen het gehele verloningsproces.

Detacheren is bij uitstek geschikt wanneer je flexibiliteit gedurende een langere periode wenst in te zetten. Middels een tijdelijke overeenkomst bijvoorbeeld. Detacheren biedt meer zekerheid dan uitzenden.

Payrolling is een dienst waarbij wij je salarisadministratie en contractbeheer uit handen nemen, zodat je je op je hoofdactiviteiten kunt blijven richten. Hierdoor heb je geen last van administratieve rompslomp en van juridische risico’s bij het aangaan van contracten met je medewerkers. Zowel voor tijdelijke als vaste contracten. We streven altijd naar de beste combinatie van flexibiliteit en binding, gebaseerd op de beloning die binnen je bedrijf van toepassing is.

Werving en Selectie Soms is een tijdelijke oplossing niet de beste voor je onderneming of voor jou als werkzoekende. Wil je iemand meteen in dienst nemen? Dat kan. Wij selecteren de beste kandidaten en vacatures en je hoeft alleen maar met elkaar in gesprek te gaan. Een eenmalige fee wordt berekend waarna een rechtstreeks dienstverband aangegaan kan worden.

HR advies Personeel is onmisbaar en verdient de nodige aandacht.
Een effectief HR-beleid draagt zeker bij aan het succes van je onderneming. Het zijn tenslotte je werknemers die voor een groot deel bepalen of de strategische doelstellingen al dan niet gehaald worden. 

Werving en selectie, het uitzoeken van de meest geschikte dienstverbanden, het opstellen van de juiste arbeidsvoorwaarden en de aanmelding van je personeel bij de diverse instanties kosten je als werkgever veel tijd en energie. Denk daarnaast ook aan de begeleiding van je medewerkers in geval van ziekte en arbeidsongeschiktheid, scholingsgesprekken, loopbaanbegeleiding en –soms- het herplaatsen van je medewerkers naar een andere werkgever.

Je kunt bij ons terecht voor extra operationele ondersteuning in de volle breedte, of voor professioneel advies op een specifiek terrein. Ook bij complexe vraagstukken van bijvoorbeeld juridische aard, staan onze flexconsultants je met deskundig advies terzijde.

NIET DE VACATURE KUNNEN VINDEN DIE JE ZOEKT?

Schrijf je in en wij zoeken graag met je mee.