Scholing

Het is belangrijk dat jouw personeel zichzelf blijft ontwikkelen. Opleiding resulteert in hogere productie, meer werknemerstevredenheid en een grotere populariteit van jouw bedrijf. Jij geeft jouw huidige of toekomstige medewerker een signaal van vertrouwen. Om deze redenen geven wij alle medewerkers de mogelijkheid deel te nemen aan bijscholing, cursussen en/of opleidingen.

Werken & Leren - Talententraject
Speciaal voor medewerkers die graag bij willen leren hebben we een talententraject ontwikkeld. In dit traject krijgen ze de kans om een vakopleiding (MBO-niveau 2, 3 of 4) te volgen in combinatie met werken. Ze gaan dan één dag of avond in de week naar school. De overige vier dagen werken ze mee in het bedrijf. De volledige opleiding wordt door ons gefinancierd.

Verplichte certificaten
Voor een aantal functies is het verplicht om bepaalde (veiligheid) certificaten te hebben. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld: VCA, veilig werken met de heftruck, hoogwerker en BHV. Wij verzorgen deze opleidingen in samenwerking met gekwalificeerde opleiders uit de regio. Zo is er altijd een examenlocatie voor iedere medewerker in de buurt.

Opleiding op maat
Tegenwoordig zijn er diverse manieren van opleiden. Wij gaan hier flexibel mee om en geven daarom gericht advies over een opleidingsvorm dat het beste bij jouw medewerker past. Waar bijvoorbeeld de een makkelijker leert via een online module, leert de andere makkelijker via de lesstof in een boek.

Wil jij graag jouw medewerkers een bepaalde opleidingen aanbieden? Informeer dan bij ons naar de mogelijkheden.

NIET DE VACATURE KUNNEN VINDEN DIE JE ZOEKT?

Schrijf je in en wij zoeken graag met je mee.