Waarom Accres

Omdat we ons sinds 1986 richten op dienstverlening aan regionale ondernemingen, kennen we de arbeidsmarkt in deze regio als geen ander. We kennen de mogelijkheden, de perspectieven en uitdagingen in dit werkveld. Een geweldig dynamisch vakgebied!

Met twee fysieke kantoren als bezoekadres en een groot online bereik zijn we in staat om veel opdrachtgevers en werkzoekenden bij elkaar te brengen en te houden. Ons voornaamste werkgebied strekt zich uit van Weert – Valkenswaard – Eindhoven – Helmond tot aan Venray.

Wij geloven dat langdurige samenwerking de toekomst heeft. Flexconsultants zorgen dat de opdrachtgever zo volledig mogelijk ontzorgd wordt, de processen goed verlopen en kansen worden gesignaleerd en benut. Hierbij nemen we de signalen van onze opdrachtgevers mee in onze visie op strategisch niveau. Hoe kunnen we de opdrachtgever niet alleen op korte, maar ook op langere termijn in zijn personeelsbehoefte voorzien. Uitgebreide kennis van de opdrachtgever is dan ook een absolute ‘must’.

 

NIET DE VACATURE KUNNEN VINDEN DIE JE ZOEKT?

Schrijf je in en wij zoeken graag met je mee.