Waarom Accres

Sinds 1986 brengen wij werknemers en organisaties bij elkaar.
Om iedereen volledig te kunnen informeren, houden wij onze vakkennis goed op pijl. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de actuele zaken en geven wij professioneel advies op maat dat past bij jouw organisatie. Met de getrainde voelsprieten van onze consultants en een neus voor talent & ambitie hebben we al veel bedrijven en kandidaten bij elkaar gebracht. Dit resulteerde onder andere tot;

  • nieuwe banen voor kandidaten waar zij nu met trots werken;
  • bedrijven die trots zijn op hun nieuwe medewerkers;
  • onze consultants die trots zijn op elke nieuwe perfecte match.

Onze inleners en uitzendkrachten ervaren onze manier van werken als persoonlijk.
Daar hechten wij veel waarde aan. Zo kan je bij ons gerust zonder afspraak binnenlopen. Geen vraag is ons te gek! Daarnaast zijn wij actief in diverse sectoren met een veelzijdige dienstverlening. Met onze uitgebreide dienstverlening, hebben we al veel opdrachtgevers op een persoonlijke wijze geholpen met de groei van hun onderneming.

Ben je op zoek naar een betrouwbaar bedrijf voor jouw HR-zaken?
Onze diensten variëren tot: uitzenden, detachering, werving en selectie, payroll, HRM-advies en replacement/outplacement. 
Met onze diensten kunnen we jouw werkgeversrisico’s overnemen. Hierdoor heb jij een stuk minder zorgen!

Vestigingen        
Wij werken vanuit twee vestigingen. De consultants van de beide kantoren van Accres werken erg nauw samen, je bent hierin vrij bij welk kantoor je binnenstapt. Ga een persoonlijk gesprek met ons aan zodat we samen kunnen kijken hoe we jou het beste van dienst kunnen zijn.

NIET DE VACATURE KUNNEN VINDEN DIE JE ZOEKT?

Schrijf je in en wij zoeken graag met je mee.