Tijdelijk Personeel Deurne

Het zoeken naar een geschikte kandidaat voor een openstaande vacature kan soms flink wat tijd kosten. Waar begin je met zoeken?

Accres zorgt ervoor dat je kostbare tijd zo efficiënt mogelijk benut wordt. Stel dat je bijvoorbeeld tijdelijk personeel in Deurne zoekt.

Samen met jou stelt Accres een functieprofiel voor het tijdelijke personeelslid op, waarna wij voor je op zoek gaan naar geschikte kandidaten om deze functie te vervullen. Vervolgens leggen wij de kandidaten aan je voor, zodat je kunt bepalen of de kandidaten aan je verwachtingen beantwoorden. Op deze manier zorgt Accres ervoor dat je tamelijk specifieke zoektocht naar tijdelijk personeel in Deurne geen tijdrovend proces wordt, maar een gerichte actie.

Bovendien werkt deze aanpak kostenbesparend, tijd kost immers geld. Zit de geschikte kandidaat er na een reeks sollicitatiegesprekken nog niet bij? Dan zoekt Accres door totdat het juiste tijdelijke personeelslid gevonden is.

Met dertig jaar ervaring op de arbeidsmarkt is Accres van uitzendorganisatie uitgegroeid tot een professionele personele dienstverlener, met kantoren in zowel Deurne als Deurne. Zoek je dus naar geschikt tijdelijk óf vast personeel in Someren, Deurne of Asten, dan is Accres je graag van dienst om deze zoektocht zo optimaal mogelijk te laten verlopen.

Niet de vacature kunnen vinden die je zoekt?

Ontvang nieuwe vacatures voor deze zoekopdracht per e-mail. Maak een Job Alert.