• Home
 • Werkzoekenden

Werkzoekenden

ZIT JIJ GOED?

Twijfel je of je nog op de juiste werkplek zit of ben je op zoek naar een nieuwe baan? Schrijf je dan in via onze website. Zo kunnen wij voor jou op zoek gaan naar een baan die bij je past. Hierbij kijken we natuurlijk naar jouw ervaring en wensen voor de toekomst. Jouw baanwensen zijn voor ons erg belangrijk. Als jij lekker zit, dan pas zitten wij dat ook. 

Banner_koelboxfilter1.jpg

En daarna?

 • Heb jij je ingeschreven? Dan doen we ons uiterste best om voor jou de ideale baan te vinden. Dit kan naast een flexibele baan ook een vaste baan zijn voor nu en in de toekomst.
  Door de jaren heen hebben we veel kandidaten geholpen bij het vinden van een nieuwe baan bij interessante bedrijven. Wij zijn namelijk al sinds 1986 actief in diverse sectoren in de regio! 
   
 • Naast jezelf inschrijven kun je ook onze vacatures bekijken. Zit er een passende vacature voor je tussen? Solliciteer dan via de groene knop.
  Zo niet, dan kunnen we toch actief voor je op zoek gaan naar een baan die jou wel aanspreekt.
   
 • Daarnaast kun je via ons ook de mogelijkheid krijgen om te werken en leren! Hierdoor blijf je jezelf ontwikkelen of misschien wel omscholen. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

NIET DE VACATURE KUNNEN VINDEN DIE JE ZOEKT?

Schrijf je in en wij zoeken graag met je mee.