Accres als werkgever

Bij Accres vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk!

Je bent daarom altijd van harte welkom bij een van onze kantoren. We proberen ervoor te zorgen dat je altijd dezelfde contactpersoon hebt, zodat je weet bij wie je terecht kunt. Uiteraard kunnen ook de andere consultants bij Accres je te woord staan bij eventuele vragen.

Naast flexibele contracten staat Accres ook bekend om contracten voor onbepaalde tijd. Wij bieden onze medewerkers graag meer zekerheid en geven daarom regelmatig contracten voor bepaalde of onbepaalde tijd.

Opleidingen en ontwikkelingen is iets waar wij graag in investeren. Als medewerker van Accres bieden wij je de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan de pagina werken en leren eens.

Op het hoofdkantoor in Deurne hebben wij een eigen salarisadministratie. Hierdoor hebben wij de verloning volledig zelf in de hand en kunnen we hierin flexibel schakelen. Wil je bijvoorbeeld toch volgende week al je vakantiegeld laten uitbetalen? Bel dan even naar Accres, dan gaan wij dit voor je regelen.

Daarnaast hebben wij een eigen afdeling voor ziekteverzuimbegeleiding. Uiteraard hopen we dat je niet uitvalt vanwege ziekte, maar mocht dit toch het geval zijn dan gaan wij onze uiterste best doen om je weer zo snel mogelijk aan het werk te helpen. We werken samen met een deskundige bedrijfsarts en hebben ervaring met succesvolle re-integratietrajecten.

NIET DE VACATURE KUNNEN VINDEN DIE JE ZOEKT?

Schrijf je in en wij zoeken graag met je mee.