Accres4Talent

Wil jij tijdens jouw huidige of toekomstige baan, jezelf graag verder ontwikkelen? Of wil je jezelf juist graag omscholen?

Dat kan! Wij geven medewerkers de mogelijkheid om zichzelf verder te ontwikkelen door deel te nemen aan bijscholing, cursussen en/of opleidingen.

Werken & Leren - Accres4Talent
In het talententraject van Accres4Talent krijg jij de kans om een vakopleiding (MBO niveau 2, 3 of 4) te volgen in combinatie met werken. Je gaat dan één dag of avond in de week naar school, de overige vier dagen ben je werkzaam bij een erkend leerbedrijf. De volledige opleiding wordt door Accres gefinancierd. Wil jij graag een vakdiploma behalen en geld verdienen? Informeer dan eens naar de mogelijkheden of neem een kijkje op de website

Verplichte certificaten
Voor een aantal functies is het verplicht om bepaalde (veiligheid) certificaten te hebben. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld: VCA, veilig werken met de heftruck, hoogwerker en BHV. Accres verzorgt deze opleidingen in samenwerking met gekwalificeerde opleiders uit de regio, zodat er altijd een examenlocatie in de buurt is.

Opleiding op maat
Tegenwoordig zijn er diverse manieren van opleiden. Bij Accres zijn we erg flexibel en zorgen we ervoor dat we een opleidingsvorm kiezen die bij je past. Sommige medewerkers geven de voorkeur aan een online module, terwijl iemand anders liever de lesstof doorneemt in een boek of klassikaal les volgt.

Spreekt een van deze mogelijkheden jou aan? Neem dan contact met ons op!

NIET DE VACATURE KUNNEN VINDEN DIE JE ZOEKT?

Schrijf je in en wij zoeken graag met je mee.