Sollicitatieproces

Heb jij een vacature gezien die jou aanspreekt of heb jij je ingeschreven en ben je benieuwd of wij iets passend voor je kunnen vinden?

Dan kun je via het online sollicitatieformulier solliciteren of je online inschrijven. Lukt dit niet, bel dan even met een van de kantoren van Accres, of stuur een e-mail naar info@accresbv.nl.

Wanneer jouw sollicitatie of inschrijving bij ons binnengekomen is, ontvang je binnen twee dagen een reactie. Mocht jouw cv goed aansluiten bij de door jouw gekozen vacature - of wij vinden dat een andere vacature misschien ook goed bij jou past - dan neemt één van de consultants van Accres contact met je op om een afspraak in te plannen voor een intakegesprek. Wij vinden het namelijk erg belangrijk om iedereen die wij bemiddelen persoonlijk te zien.

Tijdens een intakegesprek nemen we samen bij ons op kantoor de vacature met je door. Heb je nog vragen over de functie? Dan kun je ze op dit moment met ons bespreken. Wanneer je nog steeds enthousiast bent over een vacature, dan gaan wij contact opnemen met de opdrachtgever. Wanneer zij ook positief zijn, volgt er een sollicitatiegesprek.

Wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid naar je sollicitatiegesprek gaat. Voorafgaand aan het gesprek ontvang je van ons alle uitleg die je nodig hebt om zonder zenuwen het gesprek in te gaan.

Na afloop van het gesprek, evalueren we samen hoe het verlopen is. We gaan ons uiterste best doen om vanuit de opdrachtgever zo snel mogelijk een terugkoppeling te krijgen, zodat we je hopelijk kunnen verblijden met goed nieuws.

NIET DE VACATURE KUNNEN VINDEN DIE JE ZOEKT?

Schrijf je in en wij zoeken graag met je mee.