• ACCRES ALS
  WERKGEVER

  Bij Accres vinden wij persoonlijk contact erg belangrijk

  Je bent daarom altijd van harte welkom bij een van onze kantoren. We zorgen ervoor dat je dezelfde contactpersoon krijgt, zodat je weet bij wie je terecht kunt. Mocht jouw contactpersoon even buiten de deur zijn, dan neemt een collega van dezelfde vestiging het over. Zodat jij snel weer verder kunt. Je kunt ons ook altijd appen of bellen.

  Vast contract

  Vast contract

  Naast flexibele contracten staat Accres ook bekend om vaste contracten. Wij bieden onze medewerkers graag meer zekerheid. Je werkt natuurlijk vooral om direct geld te verdienen, maar wij denken ook aan je toekomst. We hebben een goede pensioenregeling. Welke rechten en plichten je precies hebt hangt af van hoe lang je werkt bij Accres. 

  Zodra je een vast contract ontvangt, krijg je nu tijdelijk ook een koelbox cadeau. Kijk maar eens op Facebook of Instagram naar je voorgangers. 

  ZZP-bemiddeling

  ZZP-bemiddeling

  Bij Accres en onze zusterorganisatie HR-Groep geloven we in de kracht van ondernemerschap. Met onze ZZP-diensten bieden we zelfstandige professionals de kans om zich volledig te concentreren op hun werk. We dragen zorg voor de acquisitie en een deel van je administratie.
  Ook helpen we je met het up-to-date houden van je documenten en verzorgen we een snelle betaling.

  Voor zzp’ers hebben we een zeer divers aanbod van opdrachten beschikbaar in de regio. Bij ons sta jij op de eerste plaats. Bepaal zelf wanneer je wilt werken, wat je wilt doen en wat je tarief is. Zo bieden we jou een opdracht op maat. 

  Doorgroeien

  Doorgroeien

  Opleiding en ontwikkeling zijn de sleutel tot succes. Iets waar wij dan ook graag in investeren. Als medewerker van Accres bieden wij je de mogelijkheid om opleidingen en cursussen te volgen. 

  Wij werken hard aan de uitbreiding van ons opleidingsaanbod. Kijk maar op Accres4Talent. Er zijn zeker meer mogelijkheden om opleidingen en cursussen te volgen in de branches waarin wij werk bieden. Wil je weten welke opties er voor jou zijn? Ga naar de pagina over onze opleidingen.  

  Mensen vormen de belangrijkste waarde binnen organisaties.

  Accres brengt in Zuidoost-Brabant en Noord-Limburg al meer dan 35 jaar, kandidaat en organisatie bijeen. Dat doen we door met je mee te denken. Waar sta je in je carrière en waar wil je naar toe werken? Dat is waar we graag met je over in gesprek gaan. Niet alleen omdat het de kern van ons bedrijf betreft. Het is óók onze passie: het beste naar boven halen in mensen en organisaties.

  Wij realiseren ons als geen ander dat werk in elke fase van je leven belangrijk is: Van je eerste bijbaantje tot aan je pensioen (en soms ook nog tijdens je pensioen). Werk stimuleert en ontwikkelt. Werk geeft je een actieve rol in de maatschappij, bevordert je ontwikkeling, heeft invloed op je financiële situatie en bepaalt je sociale status.

  We maken duidelijke afspraken. En we doen wat nodig is om onze afspraken waar te maken. Wij maken elke dag het verschil door ons werk met veel betrokkenheid en enthousiasme te doen. En leggen daarmee de basis voor het werk van morgen.