• OVER ONS

  Zoek jij als ondernemer een bedrijf dat met je meedenkt om goede medewerkers te vinden?

  Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Tenminste, als je persoonlijk contact, kennis van de regionale arbeidsmarkt en veel ervaring belangrijk vindt. Als we kwaliteit willen leveren, dan is kennis de basis. Wij investeren graag in scholing en dus in de individuele ontwikkeling van jouw werknemers. Dit gebeurt in nauw overleg met jou als opdrachtgever... Maatwerk.

  Of ben jij als werknemer op zoek naar een nieuwe baan?

  Met Accres vind je makkelijker en sneller dan ooit een vaste baan bij jou in de buurt. Wij staan voor het betere werk in de regio Zuid-Oost Brabant. Wij zijn thuis in alle branches op elk niveau: van bouw, techniek, productie, logistiek tot aan een commerciĆ«le baan, het kan allemaal! Vanuit jouw wensen gaan wij aan de slag. 

  Onze samenwerking kenmerkt zich door rotsvaste waarden zoals afspraak is afspraak, gelijkwaardigheid, snelheid, transparantie, eerlijkheid en stabiliteit. Via Accres heb je een baan voor het leven, of een leven vol banen. Het is gewoon goed geregeld bij Accres. 

  Accres HR-Solutions en HR-Groep

  Recentelijk heeft HR-groep zich aangesloten bij de Accres Group. Gezamenlijk bieden wij op maat gemaakte personeelsdiensten aan. We faciliteren talentbemiddeling, bieden oplossingen voor diverse bedrijfsbehoeften en opereren als transparante organisaties met directe communicatielijnen. Door onze expertisen te bundelen, zijn wij in staat onze diensten op maat aan te bieden, aan zowel werkgever als werknemer.

  Nieuwsgierig naar wie wij zijn? Bekijk onze bedrijfsvideo. 

  Ontmoet ons team

  Esther de Bruijn - Smeets

  Flexconsultant

  Ilona Breedveld - Verdonschot

  Flexconsultant

  Joni van de Valk

  Medewerker loondienst

  Marieke van der Steen - van Kilsdonk

  Assistent Flexconsultant

  Mariƫlle Wilmsen

  Medewerker loondienst

  Renske Swinkels

  Flexconsultant / Recruitment Marketeer

  Ron van Santvoort

  Flexconsultant