• DIENSTEN

  Wij gaan voor het allerbeste

  Accres heeft certificeringen van de NEN, VCU en een lidmaatschap bij brancheorganisatie NBBU. Deze certificeringen vormen belangrijke graadmeters voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Hierdoor garanderen we dat we voldoen aan de hoogste standaarden.

  Op zoek naar personeel? 

  Als ondernemer wil je je tijd besteden aan ondernemen en niet aan randzaken zoals het werven van personeel, salarisadministratie en wet- en regelgeving. Accres is jouw ideale samenwerkingspartner op het gebied van zorgeloos ondernemen. Wij nemen deze randzaken uit handen, zodat jij je kunt concentreren op de groei van je bedrijf. Met Accres hoef je je geen zorgen te maken over het werven van personeel; wij zorgen ervoor dat je beschikt over het juiste personeelsbestand om succesvol te opereren. Doordat wij als verlengstuk van jouw HR-afdeling fungeren, wordt jouw personeelsmanagement tot in de puntjes geregeld.

  Bij ons kun je rekenen op uitgebreide operationele ondersteuning of professioneel advies op een specifiek gebied. Zelfs bij ingewikkelde vraagstukken, zoals juridische kwesties, staan onze consultants klaar met deskundig advies


  Detacheren - uitzendbureau

  Detacheren

  We geloven in een langdurige samenwerking met zowel onze werkgevers als onze opdrachtgevers. Via detacheren kun je werknemers (tijdelijk) elders indelen of tewerkstellen. Accres faciliteert dit voor bepaalde of onbepaalde tijd. Op deze manier kun je snel toegang krijgen tot gespecialiseerd personeel en tegelijkertijd risico’s verminderen.                   

            

  Uitzenden - uitzendbureau

  Uitzenden

  Wij ondersteunen jou en je bedrijf bij het invullen van de behoefte aan personeel. Wij helpen bij het werven van medewerkers die aansluiten bij zowel je bedrijf als de specifieke functie en we nemen het volledige verloningsproces voor onze rekening.

  Contact                   
                 

  Payrolling - uitzendbureau

  Payrolling

  Onze dienst is ontworpen om jouw salarisadministratie en contractbeheer moeiteloos te regelen. Hierdoor kun je je volledig concentreren op je bedrijfsactiviteiten, zonder gedoe met administratie en zonder je zorgen te maken over juridische risico's bij het aangaan van contracten met je personeel.          

  Contact                   
                 

  Werving en selectie - uitzendbureau

  Werving en selectie

  Als je beslist om iemand rechtstreeks in dienst te nemen, kun je op ons rekenen. Wij nemen de taak op ons om de meest geschikte kandidaten en vacatures te selecteren, waardoor je enkel nog met elkaar in gesprek hoeft te gaan. Je hebt vooraf duidelijkheid, waardoor je niet voor verrassingen komt te staan. We streven naar een transparant en efficiënt wervingsproces, zodat zowel werkgevers als werknemers vol vertrouwen de volgende stap kunnen zetten in hun carrière. Bij Accres weet je waar je aan toe bent.

  Contact                   
                 

  ZZP-bemiddeling - uitzendbureau

  ZZP-service

  Bij Accres en onze zusterorganisatie HR-Groep investeren we in flexibiliteit en ondernemerschap, zowel voor ZZP’ers als voor werkgevers. Daarom bieden wij werkgevers de mogelijkheid om gebruik te maken van onze uitgebreide ZZP-diensten. Met onze ZZP-service stellen we werkgevers in staat om zelfstandige professionals in te huren en te profiteren van hun expertise, zonder zich zorgen te hoeven maken over de administratieve rompslomp.                   

  Contact                   
                 

  HR advies - uitzendbureau

  HR advies

  Jouw personeel is onmisbaar en verdient de juiste aandacht. Een doeltreffend HR-beleid vormt een aanzienlijke bijdrage aan het succes van je onderneming. Immers, het zijn jouw medewerkers die in aanzienlijke mate bepalen of de strategische doelen wel of niet worden bereikt. Wij begrijpen het belang van een weloverwogen aanpak van human resources. Samen werken we aan een effectief HR-beleid dat de basis legt voor het verwezenlijken van je zakelijke doelstellingen.        

  Contact