• VOOR WERKGEVERS

  Waarom Accres?

  Bij Accres begrijpen we dat ondernemers zich willen concentreren op ondernemen, niet op randzaken zoals personeelswerving, salarisadministratie, en wet- en regelgeving. Accres is dé samenwerkingspartner die je nodig hebt voor zorgeloos ondernemen. We fungeren als verlengstuk van jouw HR-afdeling. Samen gaan we op zoek naar de beste oplossing. Door onze expertise nemen we randzaken uit handen, waardoor jij je kunt richten op de groei van je bedrijf.

  Flexibele contracten

  Jij blijft flexibel

  Met contracten via Accres geniet je van stabiliteit die kan oplopen tot wel 5,5 jaar, en vaak zelfs nog langer.

  Kosten besparen op personeel

  Aanzienlijke besparingen

  Door jarenlang te fungeren als stabiele partner, kunnen wij door onze expertise voordelige tarieven aanbieden. Hierdoor bespaar je op interne arbokosten, verzekeringskosten, accountantskosten en pensioenpremies.

  HR-partner

  Wij zijn jouw HR-partner

  Wij staan klaar om je te ondersteunen op het gebied van wet- en regelgeving, actuele HR-zaken en cao-vraagstukken. Van het bijhouden van wijzigingen in wet- en regelgeving tot het navigeren door actuele HR-ontwikkelingen en cao-vraagstukken.

  Grondige screening

  Grondige screening

  Middels on- en offline kanalen en met onze jarenlange ervaring op de arbeidsmarkt weten wij de perfecte kandidaat voor jouw vacature te vinden. Voordat we deze kandidaat voorstellen, ondergaat deze een uitgebreide screening door onze consultant(s). Zo ben je verzekerd dat de voorgestelde kandidaat voldoet aan het vooraf besproken profiel.

  Eigen salarisadministratie

  Eigen salarisadministratie

  Wij nemen de volledige loonadministratie voor onze rekening, waardoor je aanzienlijk veel tijd bespaart die je kunt besteden aan ondernemen. Bovendien hoef je je geen zorgen te maken over de hoge kosten die normaal gesproken gepaard gaan met bijvoorbeeld een accountantskantoor.  Geen risico's bij ziekte

  Geen risico's bij ziekte

  Wij bieden uitstekende verzuimbegeleiding, inclusief indien nodig een consult met de bedrijfsarts. Hiermee verminderen we risico's voor jou als ondernemer in geval van werkuitval, ziekte en/of arbeidsongeschiktheid. Jouw medewerkers zijn in goede handen. 

   

  Wist je dat


  ✔️ Je werknemers via Accres ook een vast contract kunt bieden, zodat jij een lagere premie betaalt en toch flexibel blijft?

  ✔️ Met een contract voor onbepaalde tijd via Accres, behoud je zekerheid en flexibiliteit tegen gunstigere loonkosten.

  ✔️ Accres maakt geen gebruik van het periode- en ketensysteem, maar van het fasensysteem waarbij we tot 5,5 jaar flexibele contracten kunnen aanbieden.

  ✔️ Werknemers kunnen hun gehele loopbaan via Accres blijven werken, hierdoor kan een transitievergoeding voorkomen worden.

  ✔️ Accres geen payrollbedrijf is, dus bij ons blijf je flexibiliteit behouden.

  ✔️ Accres medewerkers meer zekerheid kan garanderen door contracten voor onbepaalde tijd aan te bieden

  We vertellen je graag alles over de mogelijkheden van Accres, maak vandaag nog een afspraak.