• SCHOLING

  Ontwikkeling is de sleutel tot succes

  Voor de groei van je bedrijf heb je geschikt, gemotiveerd en gekwalificeerd talent nodig. Opleiden is de sleutel tot succes om personeel aan te trekken én vast te houden. Immers, er is een groot tekort aan vakmensen en dit zal de komende jaren nog groter worden. Tegelijkertijd veranderen de eisen die aan medewerkers gesteld worden continu omdat ontwikkelingen binnen specifieke branches weer andere kennis en vaardigheden vereisen. Kortom, het opleiden en doorontwikkelen van medewerkers zal steeds belangrijker worden. 

  Accres heeft oog voor de talenten van medewerkers en kunnen optimaal benut worden dankzij onder meer de (praktijk)opleidingen en trainingen die Accres aanbiedt. Wij noemen dat Accres4Talent. Hier volgen medewerkers branche specifieke opleidingen via bijv. het BBL-traject. Ook kunnen zij toegang krijgen tot online trainingen en opleidingen. Accres4Talent helpt talenten beter te presteren binnen hun vakgebied én op persoonlijk vlak. Ons Accres4talent-programma zorgt er met certificaten en opleidingen voor dat medewerkers meer perspectief op de arbeidsmarkt krijgen én dat jij het talent krijgt dat je nodig hebt.

  Accres neemt je werk uit handen

  We verzorgen onder andere:

  • Het contact met de erkende opleidingspartners
  • De begeleiding van de talenten
  • Alle administratie rondom contracten en loonbetaling van de talenten

  Hoe werkt Accres4Talent?

  We werven talenten die aan de start van hun loopbaan staan, een switch willen maken of vakkennis uit het verleden willen opfrissen. Ze zijn werkzoekend, beschikken over bepaalde basisvaardigheden en willen groeien.We maken een goede match tussen jouw bedrijf en een talent, door je van tevoren te bezoeken en het talent te screenen. Het talent gaat volledig bij je aan het werk als ‘vakkracht-leerling’. Afhankelijk van de opleiding, volgt hij of zij op een vaste dag per week en/of buiten werktijd scholing. Dat kan klassikaal of via e-learning. Daarbij behaalt hij of zij theorie- en praktijkmodules. Na afronding van het opleidingstraject ontvangt het talent een certificaat of diploma en beschik jij over een vakkracht!