• ZZP-bemiddeling
  voor werkgevers

  ZZP'ers inhuren via Accres

  Bij Accres en onze zusterorganisatie HR-Groep investeren we in flexibiliteit en ondernemerschap, zowel voor ZZP’ers als voor werkgevers bieden wij werkgevers de mogelijkheid om gebruik te maken van onze uitgebreide ZZP-dienstverlening. Met onze ZZP-service stellen we werkgevers in staat om zelfstandige professionals in te huren en te profiteren van hun expertise, zonder zich zorgen te hoeven maken over de administratieve rompslomp. 

  Wij nemen de volledige administratieve last uit handen, zodat jij je kunt richten op wat echt belangrijk is: het succes van jouw bedrijf. Van het vinden van geschikte ZZP'ers tot het afhandelen van contracten en betalingen, wij zorgen voor een soepele en professionele samenwerking.

  Voordelen van ZZP-bemiddeling via Accres:

  ✔️ Je profiteert van flexibiliteit in personeelsbeheer, waardoor we moeiteloos kunnen reageren op de veranderende wervingsbehoeften.
  ✔️ Binnen onze talentenpool hebben we een diverse groep ZZP'ers verzameld, elk met een breed scala aan gespecialiseerde expertise.
  ✔️ Het gebruik van onze ZZP-bemiddeling kan op korte termijn kostenefficiënter zijn dan het in dienst nemen van vast personeel. 
  ✔️ Wij nemen de administratieve taken op ons, waardoor je minder administratieve lasten ervaart dan bij vast personeel.
  ✔️ We regelen goedgekeurde Belastingdienst-overeenkomsten, KvK-inschrijvingen en controleren BTW-identificatienummers.