• DIENSTEN

  Wij gaan voor het allerbeste

  Accres heeft certificeringen van de NEN, VCU en een lidmaatschap bij brancheorganisatie NBBU. Deze certificeringen vormen belangrijke graadmeters voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

  Op zoek naar personeel? 

  Als ondernemer wil je bezig zijn met ondernemen. Niet met randzaken zoals het werven van personeel, salarisadministratie en wet en regelgeving. Accres is de ideale samenwerkingspartner op het gebied van zorgeloos ondernemen. Wij nemen deze randzaken uit handen, zodat jij je kunt focussen op de groei van je bedrijf. 

  Je kunt bij ons terecht voor extra operationele ondersteuning in de volle breedte, of voor professioneel advies op een specifiek terrein. Ook bij complexe vraagstukken van bijvoorbeeld juridische aard, staan onze consultants met deskundig advies voor je klaar. 

  Detacheren

  Als ondernemer kun je ook een werknemer 'inhuren' op projectbasis van Accres. Voor bepaalde of onbepaalde tijd. Dat heet detachering. Zo kun je snel over deskundig personeel beschikken en loop je minder risico's.

  Uitzenden

  We helpen jou en je bedrijf om je flexibele behoefte aan personeel in te vullen. We werven kandidaten die passen bij je bedrijf en de functie en verzorgen het gehele verloningsproces.


  Payrolling

  Is een dienst waarbij wij je salarisadministratie en contractbeheer uit handen nemen. Hierdoor heb je geen last van administratieve rompslomp en van juridische risico‚Äôs bij het aangaan van contracten met je medewerkers. 

  Werving en selectie

  Soms is een tijdelijke oplossing niet de beste voor je onderneming of voor jou als werkzoekende. Wil je iemand meteen in dienst nemen? Dat kan. Wij selecteren de beste kandidaten en vacatures en je hoeft alleen maar met elkaar in gesprek te gaan. Een eenmalige fee wordt berekend waarna een rechtstreeks dienstverband aangegaan kan worden.

  HR advies

  Personeel is onmisbaar en verdient de nodige aandacht. Een effectief HR-beleid draagt zeker bij aan het succes van je onderneming. Het zijn tenslotte je werknemers die voor een groot deel bepalen of de strategische doelstellingen al dan niet gehaald worden. Ook hier denken wij graag in mee. 

  Marketing pakketten

  Voor veel ondernemers is het moeilijk om geschikte kandidaten te vinden.  Tegelijkertijd is er veel beweging op de arbeidsmarkt. Er is volop potentie van mensen die aan de slag willen of van functie willen veranderen. Maar hoe en waar vind je ze? Wij draaien aan de juiste knoppen voor je. Want dat is wat Accres al meer dan 35 jaar doet, meedenken en maatwerk leveren.