• OPLEIDINGEN

  Wil jij tijdens jouw - huidige of toekomstige - baan jezelf graag verder ontwikkelen? Of denk je na over omscholen?

  Dat kan! Wij geven medewerkers de mogelijkheid om zichzelf verder te ontwikkelen door deel te nemen aan Accres4Talent, bijscholing, cursussen en/of opleidingen.

  Werken & Leren

  In het talententraject van Accres4Talent krijg jij de kans om een vakopleiding (MBO niveau 2, 3 of 4) te volgen in combinatie met werken. Je gaat dan één dag of avond in de week naar school, de overige vier dagen ben je werkzaam bij een erkend leerbedrijf. De volledige opleiding wordt door Accres vergoed. Wil jij graag een vakdiploma behalen en geld verdienen? Informeer dan eens naar de mogelijkheden, stuur een appje of kijk eens rond op de website

  Met Accres4Talent profiteer je van de volgende 5 zekerheden:

  ✔️ Je ontvangt een goed salaris vanaf dag één.
  ✔️ Na een korte proefperiode krijg je een vast contract via Accres. 
  ✔️ Je opleiding wordt volledig door ons vergoed. 
  ✔️ Je werkt bij een van de betere opdrachtgevers in de regio
  ✔️ Er is sprake van een baangarantie waardoor jij gegarandeerd inkomen hebt

  "Bij Accres is altijd alles top geregeld!
  Alles is duidelijk, zodat ik goed voorbereid en snel aan de slag kan." 

  - Bas Donkers (ruim 10 jaar werkzaam bij Accres)

  Verplichte certificaten

  Voor een aantal functies is het verplicht om bepaalde (veiligheid) certificaten te hebben. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld: VCA, veilig werken met de heftruck, hoogwerker en BHV. Accres verzorgt deze opleidingen in samenwerking met gekwalificeerde opleiders uit de regio, zodat er altijd een examenlocatie in de buurt is.

  Scholingsvouchers

  Accres wil jou stimuleren om te blijven leren en ontwikkelen. Daarom stellen wij vouchers beschikbaar. Hiervoor kun je worden uitgeloot als je via ons werkzaam bent. Met de voucher kun je zelf één of meerdere opleidingen, cursussen of trainingen kiezen tot een maximum van €500 incl. btw. Denk hierbij aan een talencursus maar bijvoorbeeld ook het behalen van een rijbewijs BE. 

  Opleiding op maat

  Tegenwoordig zijn er diverse manieren van opleiden. Bij Accres zijn we erg flexibel en zorgen we ervoor dat we een opleidingsvorm kiezen die bij je past. Sommige medewerkers geven de voorkeur aan een online module, terwijl iemand anders liever de lesstof doorneemt in een boek of klassikaal les volgt.

  Spreekt een van deze mogelijkheden jou aan? Stuur een appje of neem contact met ons op.